DIJKO IS KLAAR VOOR DE TOEKOMST!

Bent u al bekend met elektrische ketels of infarood panelen? Wij van DIJKO Installatietechniek Leeuwarden in ieder geval wel! Er staat veel te gebeuren op het gebied van ketels en verwarming. Wij verdiepen ons groot in de toekomst van ons mooie vak en brengen u daar graag van op de hoogte! Wilt u ook met de tijd meegaan en de zaken alvast goed aanpakken? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!

Storing, lekkage of vragen?

Door vakwerk, veilig en warm wonen!


Bel ons op:

058-2887713

Wat kunnen wij allemaal voor u betekenen?


Waarom kiezen voor DIJKO Installatie?


– Altijd bereikbaar
– Uw veiligheid gaat voor alles
– Degelijkheid & vakmanschap
– Ervaren en persoonlijk advies
– Geen maandelijkse kosten
– Geen contracten
– Altijd snel een passende oplossing!
Als het om installatiewerkzaamheden gaat, kunt u altijd terecht bij DIJKO Installatietechniek en Leeuwarden. Met klanten in zowel de particuliere sector als de utiliteitsbouw leveren wij professionele installatiediensten, zoals ketelvervanging, de installatie en het onderhoud van centrale verwarming, lucht- en vloerverwarming. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor alle gas-, water- en rioleringsklussen. Ook kunt u ons inhuren als loodgieter en voeren wij alle laswerkzaamheden uit. Op het gebied van sanitair kunnen wij u helpen met legionella beheersing en de installatie van warm water voorzieningen.

Duurzaamheid & klantvriendelijkheid


Steeds meer mensen vinden het belangrijk om een bijdrage te leveren aan een beter milieu. Wij van DIJKO helpen u hier graag bij. Zo kunnen wij bijvoorbeeld duurzame materialen gebruiken voor uw installatieklussen. Bovendien zijn wij Erkend Vaillant Dealer en kunnen wij onze klanten een energiezuinige cv ketel van Vaillant aanbieden. Op die manier doet u niet alleen een goede daad voor het behoud van de aarde, maar kiest u ook voor een flinke besparing op uw energienota’s.
Wij zijn pas tevreden, als u dat bent. Zo simpel is het. Wij houden rekening met uw wensen en denken met u mee. Persoonlijk contact met onze klanten en een professionele service staan bij DIJKO voorop. En als wij wat voor u kunnen betekenen, dan horen wij dit graag!