Utiliteitsbouw

Dijko ondersteunt bij utiliteitsbouw

Utiliteitsbouw staat voor alle bouwwerken die geen woonbestemming hebben. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan fabrieken, kantoren, sportgebouwen en ook energiecentrales. Dijko levert dus ondersteuning binnen de utiliteitsbouw voor veel klanten die in het bezit kunnen zijn van veel verschillende soorten panden.
Bij Dijko zijn de medewerkers daarom zo opgeleid dat zij om kunnen gaan met verschillende klussen en verschillende situaties. Dankzij veel ervaring en de juiste kennis en vaardigheden kunnen zij klanten altijd helpen met hun vragen en met installatieprojecten.
De fysieke ondersteuning bij utiliteitsbouw houdt in dat er op het gebied van veiligheid, technische klussen en de functionele kenmerken van een gebouw hulp aangeboden wordt. Voor een veilige werkomgeving is het belangrijk dat er bij ieder project advies en ondersteuning verleend wordt door een bekwaam en professioneel bedrijf. Dijko staat altijd voor klanten klaar om hierbij te helpen.

Utiliteitsbouw vraagt om een andere aanpak

Dijko Installatiebedrijf Leeuwarden werkt niet alleen voor particulieren, maar ook voor de utiliteitsbouw. Het gaat hier om alle gebouwen die geen woonfunctie hebben, zoals fabrieken, kantoren, zorginstellingen, sportgebouwen et cetera. Dit soort panden hebben een andere functie dan gebouwen die bestemd zijn voor wonen. In de utiliteitsbouw worden de ruimtes van een pand compleet anders gebruikt dan die in de woningbouw. En dit vraagt natuurlijk om een andere benadering. Dijko is thuis in deze branche en begrijpt waar gebruikers van kantoorpanden, winkels, loodsen en bijvoorbeeld recreatieruimtes behoefte aan hebben.

Installatietechniek in de utiliteitsbouw

Omdat er in de utiliteitsbouw veelal door meerdere mensen gebruik wordt gemaakt van de ruimtes, zijn er grotere installaties nodig. Daarnaast vraagt deze sector ook om andere technieken. In een grote bedrijfsruimte is bijvoorbeeld airconditioning of een andere vorm van klimaatbeheersing nodig, terwijl in een ziekenhuis of zorginstelling legionella beheersing van groot belang is. Als het om grote panden gaat, kan ook aan bijvoorbeeld warmteterugwinning worden gedacht. Daarnaast speelt de planning een rol. Installatiewerkzaamheden moeten goed op elkaar en op de bouwwerkzaamheden afgestemd worden. Installatiebedrijf Dijko is van alle markten thuis en staat open voor elke klus.

WAAROM KIEZEN VOOR DIJKO?

  • Altijd bereikbaar
  • Uw veiligheid gaat voor alles
  • Degelijkheid & vakmanschap
  • Ervaren en persoonlijk advies
  • Geen maandelijkse kosten
  • Geen contracten
  • Altijd snel een passende oplossing!

Wij zijn erkend leverancier en partner van de volgende merken: