Pelletkachels

Niets is zo gezellig als ‘s avonds samen genieten van de vrolijke vlammen van een pelletkachel. En u bespaart ook nog eens jaarlijks 40 tot 60% op uw gasrekening! De populairste kachels uit ons assortiment is de luchtpellethaard. Bij DYKO vindt u een ruim aanbod kachels; er zit dus altijd wel een tussen die bij de stijl van uw woning en interieur past! Wij installeren al jaren kachels bij klanten thuis. Wij voorzien u graag van meer informatie over de installatie van een pelletkachel.

Schoorsteenveger Hessel Sappe

Voordat een pelletkachel bij u geïnstalleerd kan worden, dient de schoorsteen eerst een schoonmaakbeurt te ondergaan.  Hiervoor werken wij samen met schoorsteenveger Hessel Sappe. Hessel zorgt er voor dat uw schoorsteen weer helemaal schoon wordt op de traditionele wijze, compleet met hoge hoed en schoorsteenveegtenue.

Pelletkachel CV

Uw woning wordt op een natuurlijke manier verwarmd met een pelletkachel CV. Deze kachel kunt u bijvoorbeeld plaatsen in de woonkamer. Door de rustige vlam zorgt de haard naast warmte voor een gezellige sfeer! De pelletkachel CV zorgt ervoor dat de radiatoren door de gehele woning worden gevoed met warmte. Daarnaast bespaart u op uw gasrekening met deze kachel! U kunt uiteraard ook een lucht pelletkachel kopen. Deze verwarmt alleen de woonkamer. Wilt u uw huis op een duurzame manier verwarmen, maar geen kachel in de woonkamer plaatsen? Dan is een pelletketel iets voor u! Deze wordt over het algemeen in de garage of de bijkeuken geïnstalleerd.

Pelletkachel

Uw woning wordt aangenaam gelijkmatig verwarmd met een pelletketel. Dit is een compact of comfort centrale verwarming die in plaats van gas op pellets (houtkorrels) werkt. De pelletketel is niet alleen voordelig voor uw portemonnee maar ook nog eens goed voor het milieu! Doordat u gebruik maakt van duurzame energie kunt u een subsidie pelletkachel ontvangen. Dit is een geldbedrag van minimaal €2.500,-. Ervaar nu zelf de voordelen van een pelletketel bij DYKO!

Pelletkachel met kanalisatie

Wanneer u meerdere ruimtes met warme, duurzame lucht wilt voorzien is een pelletkachel met kanalisatie een aanrader. De werking kanalisatie is als volgt: aan de achterzijde van deze pelletkachel zijn één of een aantal extra aansluitingen voor warme luchtstroom aanwezig. Deze kunnen naar meerdere vertrekken worden geleid. Zo wordt uw gehele woning aangenaam verwarmd! Het is van belang dat de buizen van de pelletkachel kanalisatie goed worden geïsoleerd, zodat de warme lucht niet afkoelt.

Meer informatie

Voor meer informatie over de pelletkachel, kunt u geheel vrijblijvend contact met ons openen of meer informatie via de website van onze vakkundig partner RR Pelletkachel lezen.

[contact-form-7 404 "Not Found"]