Loodgieter werkzaamheden

Heeft u last van lekkage, verstopping of heeft u bijvoorbeeld een reparatieklus in huis? DIJKO staat voor u klaar met een snelle en passende oplossing.

Wist u dat Dijko Installatiebedrijf Leeuwarden ook uw loodgieter werkzaamheden verzorgt?

De werkzaamheden van een loodgieter zijn heel gevarieerd en vrijwel iedereen heeft dan ook wel eens met een loodgieter te maken. Ook bij Dijko Installatiebedrijf Leeuwarden bieden wij loodgieter diensten aan. Onze loodgieters hebben veel ervaring met onderhoud cv-ketels, sanitair installatie, ontstoppen van waterleidingen en zelfs met dak werkzaamheden. De naam loodgieter is een oude naam: loodgieters hebben tegenwoordig niet meer te maken met het gieten van lood, want er wordt nu beter en veiliger materiaal gebruikt. En zoals u kunt zien zijn de werkzaamheden van een loodgieter uitgebreider dan alleen loodgieten.
Ook als u lekkage hebt bij u thuis kunt u contact met ons opnemen. Voor deze noodgevallen zijn wij zo snel mogelijk bij u thuis en onze loodgieter kan het probleem deskundig en vlot verhelpen. In verband met lekkage is onderhoud van uw cv-ketel ook belangrijk, want een cv-ketel kan ook gaan lekken. Vervelende problemen kunnen voorkomen worden met regelmatig onderhoud en dit is altijd beter dan achteraf schade moeten herstellen.
Voor alle onderhouds-, installatie- en herstelwerkzaamheden die te maken hebben met water kunt u terecht bij één van de loodgieters van Dijko Installatietechniek. Wij staan voor u klaar voor deskundig advies over cv-ketels, sanitair en meer.

WAAROM KIEZEN VOOR DIJKO?

  • Altijd bereikbaar
  • Uw veiligheid gaat voor alles
  • Degelijkheid & vakmanschap
  • Ervaren en persoonlijk advies
  • Geen maandelijkse kosten
  • Geen contracten
  • Altijd snel een passende oplossing!

Wij zijn erkend leverancier en partner van de volgende merken: