Ketelvervanging

Laat uw oude, dure en gevaarlijke CV Ketel vervangen door een energiezuinige en veilige ketel op maat. Professioneel advies en plaatsing door vakman.

Laat uw ketelvervanging verzorgen door DIJKO installatietechniek.

Gevaren zonder ketelvervanging

CV ketelvervanging is een ingreep die men vaak lang voor zich uitschuift. Echter heeft het vervangen van uw CV ketel veel voordelen, niet alleen in de portemonnee, maar ook voor de veiligheid van uw geliefde woning. Een oude ketel brengt verschillende gevaren met zich mee, waaronder koolmonoxidevergiftiging. Ook heeft een oude ketel meer last van storing terwijl u met een nieuwe ketel hier praktisch nooit of nauwelijks last van heeft.

Energiezuiniger

Omdat nieuwe CV ketels uitgerust zijn met de nieuwste technologieën zijn deze in staat om uw woning veel sneller warm te maken, maar ook om uw woning langer warm te houden. Dat is nog niet alles; dankzij de modernste technieken in nieuwe ketels bespaart u ook aanzienlijk veel geld. Simpelweg omdat nieuwe ketels veel energiezuiniger zijn dan een verouderde ketel. Nieuwe CV ketels hebben echter nog steeds gevaren, daarom is het van belang dat u uw ketel goed laat installeren en onderhouden door professionals.

DIJKO installatietechniek is een bedrijf met jarenlange ervaring. Wij leveren absoluut vakwerk en zorgen dat u kan leven in een veilige en zuinige omgeving, zodat u zich nergens meer zorgen over hoeft te maken. Wij leveren deskundig advies waar u van op aan kunt en dus nooit meer in de kou zult zitten!

Meer informatie via: 058-2887713

WAAROM KIEZEN VOOR DIJKO?

  • Altijd bereikbaar
  • Uw veiligheid gaat voor alles
  • Degelijkheid & vakmanschap
  • Ervaren en persoonlijk advies
  • Geen maandelijkse kosten
  • Geen contracten
  • Altijd snel een passende oplossing!

Vaillant Ketelkiezer


Welke cv-ketel voor uw woonsituatie geschikt is hangt volledig af van de groote van uw woning en uw comfortwensen. De Vaillant Ketelkiezer adviseert u bij de keuze voor uw nieuwe cv-ketel zodat u ongestoord kunt genieten van optimaal warmtecomfort. Klik hier om te starten: ketelkiezer.

Wij zijn erkend leverancier en partner van de volgende merken: