Installatie en onderhoud CV ketel

Wij installeren en onderhouden uw CV Ketel zonder dure maandcontracten of abonnementen. Eenmaal in de twee jaar komen we langs voor onderhoud en mocht er een storing ontstaan staan we voor u klaar!

Veilig thuis door vakkundig installatie en onderhoud CV-ketel.

Uit onderzoek van Mister Hippo blijkt dat 10% van de Nederlanders met een koophuis zichzelf wel eens zorgen maakt over de kwaliteit en het onderhoud van zijn of haar cv-ketel. Niet geheel onterecht, jaarlijks vallen meerdere doden aan koolmonoxide. Koolmonoxide is een geurloos gas dat ontstaat bij onvolledige verbranding van bijvoorbeeld gas. Wanneer men zich bevindt in een ruimte met teveel koolmonoxide heeft men hier dus niks van in de gaten. Dit maakt het dodelijke gas extra gevaarlijk.

Er is echter geen reden tot paniek. Met goed opgeleide, ervaren installateurs en goed van uw CV-ketel is het risico erg ver terug te dringen. Installateur is een vrij beroep. Er zijn dus veel mensen in dit vak die hier niet degelijk voor zijn opgeleid. De zogenoemde “beunhazen” kunnen hun eigen gang gaan, omdat er geen opleidingsverplichtingen aan het vak verbonden zijn.

De telegraaf kwam kortgeleden nog met een nieuwsbericht naar buiten dat vier inspecteurs zich grote zorgen maken over de soms gebrekkige kwaliteit van technische installaties. Brancheorganisatie UNETO-VNI laat weten dat er gewerkt wordt aan een ‘zwaardere, uniforme erkenningsregeling voor plaatsing en onderhoud van deze installaties’. “Terwijl installaties steeds ingewikkelder werden, nam het kennisniveau van installateurs dramatisch af” verklaart veiligheidsdeskundige P. Coppes. Uiteraard juicht DIJKO het initiatief van UNETO-VNI toe, want een veilige woonomgeving is namelijk waar DIJKO ten alle tijden naar streeft.

Bij DIJKO installatietechniek bent u echter verzekerd van een veilig huis. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring in de installatietechniek. Gecombineerd met de modernste technieken en apparatuur zorgen wij ervoor dat uw huis een goede, veilige cv ketel heeft en tevens bieden wij u het onderhoud dat een CV-ketel nodig heeft en ook nog eens zonder dure vaste contracten en maandelijkse kosten. U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen voor de mogelijkheden.

WAAROM KIEZEN VOOR DIJKO?

 • Altijd bereikbaar
 • Uw veiligheid gaat voor alles
 • Degelijkheid & vakmanschap
 • Ervaren en persoonlijk advies
 • Geen maandelijkse kosten
 • Geen contracten
 • Altijd snel een passende oplossing!

Vaillant Ketelkiezer


Welke cv-ketel voor uw woonsituatie geschikt is hangt volledig af van de groote van uw woning en uw comfortwensen. De Vaillant Ketelkiezer adviseert u bij de keuze voor uw nieuwe cv-ketel zodat u ongestoord kunt genieten van optimaal warmtecomfort. Klik hier om te starten: ketelkiezer.

Wat komt er allemaal kijken bij een ketel APK?

 • Deskundig en vakkundig onderhoud
 • Vervanging benodigde onderdelen
 • Koolmonoxide- en nulmeting
 • rookgas zijdige meting

Ivm garantie van de fabrikant wordt aanbevolen éénmaal in de 2 jaar door een specialst onderhoud te laten uitvoeren.

Wij zijn erkend leverancier en partner van de volgende merken:

Onderhoudsprijs Vaillant
Advies is éénmaal in de 2 jaar
Kosten: € 95,- eenmalig incl. BTW
(meerprijs buiten regio Leeuwarden)

Onderhoudsprijs Nefit
Advies is éénmaal in de 2 jaar
Kosten: € 95,- eenmalig incl. BTW
(meerprijs buiten regio Leeuwarden)

Onderhoudsprijs Intergas
Advies is éénmaal in de 2 jaar
Kosten: € 95,- eenmalig incl. BTW
(meerprijs buiten regio Leeuwarden)

Onderhoudsprijs Remeha
Advies is éénmaal in de 2 jaar
Kosten: vanaf € 115,- eenmalig incl. BTW
(meerprijs buiten regio Leeuwarden)