Dak en zinkwerk

Goede afvoer van regenwater is belangrijk en een mooie afwerking van uw huis natuurlijk ook een pré. Voor het leveren, installeren en onderhouden van zink, koper en loodklussen bent u ook op het juiste adres!

De voordelen van zonnepanelen

U ziet ze steeds vaker op de daken liggen: zonnepanelen. Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van elektriciteit opwekken door middel van zonnepanelen. Wat zijn de redenen waarom overstappen op zonne-energie zo’n verstandige keuze is?

De bekendste reden is natuurlijk die voor het milieu. Als u stroom opwekt met de zon, houdt u hier een goed gevoel aan over. U kunt maximaal profiteren van het zonlicht en op deze manier draagt u efficiënt uw steentje bij aan het behoud van onze aarde.

Daarnaast is het ook financieel aantrekkelijk om over te gaan op het gebruik van zonne-energie. De zon gaat letterlijk ‘voor niets op’ en u profiteert van het licht. Zonnepanelen aanschaffen kan een flinke investering zijn, maar deze verdient u gemiddeld al na acht jaar terug. Doordat u flink bespaart op uw energiekosten, hoeft u zich geen zorgen te maken als u ’s winters bijvoorbeeld de centrale verwarming lang aan hebt staan. Voorts vragen de panelen na installatie alleen wat schoonmaakonderhoud. Er zijn dus nauwelijks onderhoudskosten aan verbonden. Bovendien worden zonnepanelen steeds goedkoper, omdat de techniek verder ontwikkeld wordt.

Als u dus uw energieopwekking in eigen beheer wilt hebben en niet de dupe wilt zijn van de stijgende kosten voor elektriciteit, is zonne-energie de perfecte oplossing.

WAAROM KIEZEN VOOR DIJKO?

  • Altijd bereikbaar
  • Uw veiligheid gaat voor alles
  • Degelijkheid & vakmanschap
  • Ervaren en persoonlijk advies
  • Geen maandelijkse kosten
  • Geen contracten
  • Altijd snel een passende oplossing!

Wij zijn erkend leverancier en partner van de volgende merken: